► Odium Roleplay

Yetkili Başvuru

Locked
Reddedildi
40 views
Steam ID veya Profil Link'in:  https://steamcommunity.com/id/kuzeytkinoglu/
Steam isim: Yağız
Oyun içi isim: Yağız
Discord[#] isim: హ Yağız#8589
Garry's Mod oynama süren: şuanki hesabımda 112 saat ama eski hesabımda 300+ saat di
Başka topluluk sunucularda yetkili'lik yaptın mı: yapdım ama çok eski idi ve o sunucunun şu an adını bile htırlamıyorum
Yaşın:16
Mikrofonun var mı: var
Sunucudaki oynayış süren: 3-4 gün civarı ama sunucu çok hoş ve çok fazla yanlış rol (fail rp) yapan insan gördüğüm için yardım etmek istedim. 
Neden Odiumrp'de yetkili olmak istiyorsun, zor sitleri karşılıyabilir misin: güzel soru neden odiumrp de oynamak istiyorum? çünkü üst soruda da bahsettiğim gibi fail rp yapan insanlar çok ve rol öğrenmelerine katkı sağlamak istiyorum eğer hala devam ederse onu da artık üst yetkililerle baş başa bırakmak durumunda kalırım, ama dediğim gibi ilk hedefim yardımcı olmak, rol öğretmek  . zorl sitleride her daim karşılarım :)
Biraz da kısaca kendinden ve Garry's Mod kariyerinden bahset / kendini tanıt: öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben Yağız ankarada yaşıyorum ve yaklaşık 4-5 yıldırda garys mod oynuyorum. şu anda lise 2. sınıfım. garrys mod kariyerim ise darkrp ile başladı .belli bir süreden sonra insanların çok fail rp yaptığını görünce sıkıldım ve militaryrp ye geçtim ama hiç ban göre olmadığını gördüm. sonra bilgisayarım bozuldu ve 300+ lık steam hesabıma bir daha giremedim, bırakın girememeyi adını dahi hatırlayamadım. sonra bir hesap açtım ve bir sürü oyunla beraber garrys modu da satın aldım. ve tekrardan darkrp ye dönüş yaptım.
Hangi zamanlarda görevde olabiliyorsun: haftasonları ful görevdeyim, ancak hafta içleri değişkenlik gösterir ama asla işimi aksatmam. acil bir durum olursa discorddan da durumumu bildiririm.  Teşekkürler :)       Tekrar şansımı deneyim dedim :)
Reply