► Odium Roleplay

Laxro, RDM Zarar "OP CANNON"

Locked
Çözüldü
27 views
=14pxSunucu taraflı bir zararınız oluştuğu zaman (sunucu çökmesi vs.) bu şablonu kullanarak zararlarınızın karşılanması için başvuruda bulunabilirsiniz. Kullanıcı taraflı olan zararlar (internet gitmesi, bilgisayarının çökmesi vs.) karşılanmayacaktır. Ayrıca geçerli bir kanıt sunmanız zorunludur. Kanıtsız atılan başvurular direkt olarak reddedilecektir.

Oyun içi isminiz: TheRolHD
Discord[#isminiz: TheDalton#8977
SteamID Adresiniz:  
Steam Topluluğu :: TheRolHD (steamcommunity.com)
=14pxZarara sebep olan kişi/neden/olay:  Dümdüz tünelden ilerlerken arkadaş o an çatışmadaymış ben tünelden çıktığım an reflex ile bana vurdu öldürdü.  Laxro adlı arkadaş ile admin side'da problemimiz kalmamıştır fakat "OP CANNON" markalı silahım gitmiştir. TR4SE adlı yetkili ilgilendi ve forum açmamı söyledi.
=14pxZararı karşılanması gereken kişi(örnben): Ben
Kanıt(video veya ss zorunludur*): TR4SE ilgilendi forum açmamı istedi.

NOT: Kanıt sunulmayan zarar karşılama başvuruları direkt olarak reddedilecektir. Eğer geçerli bir kanıtınız yoksa lütfen başvuru atmayınız. Ayrıca attığınız kanıtın sahte olduğu anlaşılırsa sunucudan ve forumdan uzun bir süre uzaklaştırma alacaksınız. Başvurunuz reddedildiği halde tekrar tekrar başvuru açmaya devam ederseniz forumdan uzaklaştırma alacaksınız
Merhaba TheRolHD, 
zarar karşılama başvurunuz kabul edilmiştir. Kanıtlarıyla birlikte zararınızı talep etmek için discord üzerinden ticket açabilirsiniz. 

İyi oyunlar.
Reply